Arvostelen nukkemalleja #1

Ensimmäinen osa nukkemallejen arvostelusta!
 Älkää tulko valittamaan, sillä nämä ovat henkilökohtaisia mielipiteitäni. Pyrin ilmaisemaan asiat mahdollisimman kauniisti (:
 Julkaisen näitä lisääkin, joten jos ehdotuksesi ei päässyt mukaan, se saa kyllä myöhemmin arvostelun! Voitte käydä laittamassa momiossa minulle nukkemalleja seuraaviin!

Dal Lunatic Alice - Pidän nuken stockista erittäin paljon, mutta kasvot eivät ole mieleeni. Itse pidän daleja viattomina ja nuorina, joten kyseisen kasvot eivät siksi miellytä. Stock-peruukki on erityisesti yksi lempiasioistani tässä nukessa, kuin myös silmälappu.

Pullip Sakura Miku - Erittäin suloinen nukke. Pidän kasvoista melko paljon, mutten itselleni ostaisi kulmien värin takia. Muuten pidän nukesta. Chipit ovat todella söpöt ja omalaatuiset. En yleisesti tykkää Mikujen peruukeista, mutta ovat ne kai ihan siedettäviä. En myöskään pidä Mikujen asuista, mutta tämä vaaleanpunainen on kieltämättä melko kiva.

Pullip Rche - Melko luonnollinen, mutta oikeastaan erikoinen. Tykkään kasvoista muuten, mutta kulmat ovat hieman mielenkiintoiset. Chipeistä en pidä, eivät sovi nukelle. Stock-asu ja -peruukki ovat ihanat! oidän erityisesti mekosta ja luonnollisesta peruukista.

Pullip Very berry pop - tykkään muuten koko nukesta, mutta silmänaluset eivät miellytä. Stock-kuvissa nukke näyttää todella tyhmältä. Asu on todella suloinen ja sopii hyvin ihanaan peruukkiin. Nukke on ollut toivelistallanikin monta kertaa.

Pullip Prupate - Minulla ei ole muuta miinusta tästä nukesta, kuin chipit. Ne sopivat nuken ihanan asun kanssa, mutta en muuten pidä niistä. Nuken vaaleat kulmat ovat myös erittäin ihanat.

Taeyang Kaito - Todella kaunis ja yksinkertainen nukke. En henkilökohtaisesti pidä asusta. Se on liian muovinen makuuni. Peruukki ja kulmatkaan eivät ole tyyliäni, mutta se ei tarkoita, etteivät ne sovi kyseiselle taeyangille.

Dal Tweety - Stock on kerrassaan ihana, mutten pidä meikeistä. Huulet ja kulmat ovat varmaan syy, miksen nukesta pidä. Eivät silmämeikitkään kovin kauniit ole. Mutta siis rakastan nuken asua, peruukkia ja chippejä. Tweetyn laukku on ainakin yksi lemppareistani, se on täydellinen.

Little pullip Rovam - yllättävän kaunis, vaikken littleistä pidäkkään. Stock on erittäin kaunis ja ihanan tyylinen, niin kuin suurimmaksi osaksi kasvotkin. Huulet ovat ehkä liian vaaleat ja samalla liian pinkit.

Isul Gosick kujo kazuya - Tykkään mallista todella paljon! Peruukki, chipit ja asukin ovat todella kivat. Ainut mistä en pidä, on stock-takki, joka ei miellytä silmääni sitten ollenkaan. Tosin se sopii nukelle, joten menkööt. Nuken meikit ovat ihanan yksinkertaiset, joka viehättää kovasti silmääni.

Pullip Meg - Ihana! Nukke on kaikinpuolin täydellinen, jollei kulmia lasketa. Ne voisivat olla ihan hieman pidemmät ja pisamia enemmän. Rakastan Megin ruskeita chippejä ja peruukkia. Stock-takki on myös yksi lempiasioistani nukessa.


Valitsin tällä kertaa kymmenen! Näitä listoja tulee vielä niin kauan, kuin ehdottamianne malleja riittää. Tulkaa siis kertomaan momiolle @Mimmi58 malleja, joita voin sitten arvostella blogissani. Kertokaa myös, jos omistatte jonkun näistä malleista, olisi kiva kuulla teidän mielipidettä.

<3. Aamu

Kommentit

Suositut tekstit